Belajar HTML & CSS

Belajar HTML & CSS is a popular Telegram group with 12,017 members. There are no reviews yet for this group.

Grup diskusi seputar peng^aan HTML dan CSS untuk membuat layout tampilan aplikasi web. Serta peng^aan manipulasi DOM dengan JavaScript.

Group 'Belajar HTML & CSS' focuses on celebrities & entertainment news, comics & animation, anime & manga, cartoons, comics and you may join this group by clicking the above "Join Group" button (link opens in Telegram App).

Explore group insights and genuine user reviews for 'Belajar HTML & CSS' group below.

12017
Group Members
14420
Average Post Reach
-5%
Group Growth
-1.0
Rating Index

GROUP PREVIEW


2020-12-19 14:57:33 : user#1269892312 : emm begitu siap mas terimakasih banyak

2020-12-19 14:46:34 : user#1264708419 : Lalu untuk penulisan nama kelas, ada baiknya disambung. Menjadi: Atau juga bisa tidak disambung. tetapi, ketika dipanggil di css-nya harus memilih salah satu nama classnya Ex: .row { color: red; } Atau .header { color: red; }

2020-12-19 14:39:44 : user#1264708419 : Iya mas

2020-09-26 11:39:23 : user#814834028 : position:absolute;
top:50%;
left:50%;
transform:translate(-50%,-50%);

2020-09-26 11:38:38 : user#814834028 : Untuk supaya di tengah bisa dibuat absolute dan jgn lupa stlah absolute tuk controlnya ,

2020-09-26 11:07:56 : user#37370715 : Membuat aplikasi Quiz yang PWA dengan Vue Vuex Dan Firebase

Bagian 1
https://medium.com/@amenallah.hsoumi/building-a-progressive-quiz-app-with-vue-vuex-and-firestore-part-1-ce73c7ba695d

Bagian kedua
https://medium.com/@amenallah.hsoumi/building-a-progressive-quiz-app-with-vue-vuex-and-firestore-part-2-a586516eeabe

Bagian Ketiga
https://medium.com/@amenallah.hsoumi/building-a-progressive-quiz-app-with-vue-vuex-and-firestore-part-3-6d6006e0b

2020-09-26 11:04:39 : user#211367416 : Mohon bimbingan nya om cara bikin fitur search d web pake bhs html gimana atau ada yg punya script nya 🙏🏼

2020-09-26 10:54:19 : user#936243485 : iya mas

2020-09-26 10:43:22 : user#959262230 : coba pake
position: absolute;
left:50%;
margin-left:225px;

2020-09-26 10:36:51 : user#936243485 : ini untuk text nya

2020-09-26 10:36:24 : user#936243485 : permisi mau bertanya, bagaimana ya caranya supaya container nya itu bisa di tengah tengah halaman, saya sudah cari cari tetep gak ketemu yang sesuai dengan keinginan saya, mungkin temen" bisa bantu?

2020-09-26 10:31:31 : user#931061968 : Width ; 500 px
Heigt : 500 px
Background-color : red

2020-09-26 10:30:55 : user#671672846 : Iya pak, nanti untuk value bisa diisi sendiri kan🙏

2020-09-26 10:30:12 : user#931061968 : Boxnya aja ?

2020-09-26 10:28:47 : user#671672846 : Punten.. cara buat box seperti ini gimana ya?

2020-09-26 10:09:25 : user#879615862 : Mau tanya cara buat menu pengaturan di web gimana ya?

2020-09-26 10:08:45 : user#879615862 : Selamat sore gan

2020-09-26 10:03:14 : user#989408032 : Solved gan, terimakasih untuk masukannya🙏🏻

2020-09-26 09:55:08 : user#931061968 : Spam

2020-09-26 09:32:11 : user#814834028 : Teliti lgi pnulisan nma files pages html nya,
Klo gak sama, gak bsa d klik krna sama dgn #

Belajar HTML & CSS GROUP ANALYTICS


Group data analytics based on historical data

Community Index

Rating Index

Aggregated Rating

GROUP REVIEWS (0)


Not yet reviewed. Be the first to review "Belajar HTML & CSS" group.

Own this group? Contact us to know how you can efficiently manage your group members, how to market your group, view indepth analytics and more...

RELATED PRODUCT


MEGA X 3D Printer with Patented Heatbed

How newcomers to 3D printing would have an easy time of it starting off with this filament 3d printer. 3D printing is a labor of love that requires tinkering and lots of trial and error. Mega X 3D printer came in two modules and all it takes is to plug in 12 screws and 3 cables, easy to assemble and get printing right out of the box. Perfect choice for beginners and veteran. High Print Precision - this 3D Printer’s print precision is greatly improved by equipping it with Y Axis Dual Sideway Design and Z-axis dual screw rod design.

Read more...

Ad

SUBMIT TO TELEGRAM DIRECTORY

NOW YOU CAN SUBMIT YOUR TELEGRAM CHANNELS AND GROUPS TO TELEGRAM DIRECTORY!

Some reasons why you should add your Channels, Groups and Bots to Telegram Directory, the largest online catalogue of Telegram resources.

Visibility

Your channel or group gets more visibility and thus more members and subscribers

Analytics

With advanced analytics, you get better understanding of your audience and growth

Feedback

Get direct feedback from your users, monitor the reviews and keep the user base intact

SEO

Your channel or group gets a dedicated page which gets indexed by the search engines